Fast fragtpris til GLS pakkeshop på 42,-  eller Fri Fragt ved køb over 199,- (DK only)

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på
www.birkdenmark.com

GENERELLE OPLYSNINGER

Birk Denmark ApS
Grynderupvej 46
7870 Roslev
Danmark
CVR Nr: DK-40437770

KONTAKTOPLYSNINGER

Tel: (+45) 49 40 78 70
Email: contact@birkdenmark.com

BANKOPLYSNINGER

Bank: Salling Bank
Reg./Konto Nr: 7890 1560827
IBAN Nr: DK0978900001560827
SWIFT/BIC Nr: SALLDK22


BESTILLING

Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, med en ordrebekræftelse, en kvittering, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt.
Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Birk Denmark ApS har derfor altid mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Kvittering/faktura sendes til dig via e-mail, så snart vi har afsendt din ordre.

BETALING

På Birkdenmark.com kan der betales med betalingskort. Vi accepterer følgende betalingskort:
Visa, maestro, Paypal og Master Card
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle priser på birkdenmark.com er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. Dansk moms (25%). Alle betalinger foretages i danske kroner (DKK).
Alle betalinger foretages via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer).

RABATKODER

Rabatkoden skal indtastes i købsforløbet, inden du gennemfører betaling for din ordre. Du kan ikke gøre brug af en rabatkoder efter ordren er gennemført. 
Det er kun muligt at bruge én rabatkode pr. ordre.

Rabatkoder er underlagt særlige betingelser. Betingelserne for de individuelle rabatkoder kan variere, og vil fremgå af materialet med den givne kode. Rabatkoder kan IKKE anvendes som betalingsmiddel og kan ikke ombyttes til kontanter, tilgodebevis eller lignende.

FORSENDELSE & LEVERING

Din ordre vil blive behandlet og afsendt indenfor 3-6 hverdage.
Du vil modtage en e-mail med kvittering og trackingnummer, så snart din ordre er blevet afsendt.
For nærmere information og priser se Levering

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder i Danmark: 
GLS pakkeshop, GLS erhverv, GLS Rezip, GLS hjemmelevering eller afhentning hos BIRK

Fast pris på 42,- til GLS pakkeshop og fri fragt til erhvervsadresser ved køb over 349,- Øvrige priser udregnes efter vægt.

Vi tilbyder også levering til udlandet, priserne er individuelle, afhængige af destination, vægt mv.

FORTRYDELSE

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på birkdenmark.com. 
For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du senest 24 timer efter modtagelsen af dine vare meddele os om, at du ønsker at fortryde dit køb. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Benyt vores standard fortrydelsesformular. Den finder du her
Meddelelsen skal sendes elektronisk til contact@birkdenmark.com
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtage varen.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.birkdenmark.com. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 

RETURNERING

Når vi har modtaget din fortrydelsesformular (se nederst på siden), skal du sende din ordre retur til os, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Varerne skal være uåbnede, ubrudt forsegling, ubrugte, fri for skader og i samme stand, som da de blev leveret. 
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen indtil vi har modtaget den retur. Gem derfor forsendelseskvittering samt evt. track and trace nummer. 
Vi anbefaler, at du køber returfragten gennem os. Klik her eller Se link nederst på denne side.
Du kan også vælge at returnere pakken ved personligt fremmøde på adressen, forudsat at vi har aftalt et tidspunkt for dette.

Send din pakke retur til:

Birk Denmark ApS
Grynderupvej 46
7870 Roslev
DK - Danmark

Pakken skal leveres til vores adresse. Vi henter ikke pakker leveret til pakkeshop og modtager ikke pr efterkrav. 
Returbeløbet refunderes med samme betalingsmetode, som brugt ved købet.

REKLAMATION OG KLAGER

Når du handler på birkdenmark.com har du naturligvis 2 års reklamationsret jvf. købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, vold eller anden misvedligehold.

I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at klage. Du skal oplyse dit ordre nr., hvilket produkt det drejer sig om, samt en beskrivelse af produktets fejl el. mangler. Send din klage til contact@birkdenmark.com
Efter modtagelse af din henvendelse, vil vi kontakte dig indenfor rimelig tid, hvor vi aftaler en eventuel ombytning, beløbsrefundering, afslag i pris, og hvorvidt varen skal sendes retur. Vi dækker naturligvis fragtomkostningerne i sådanne sager.

Du kan, som forbruger i Danmark, finde mere information om reklamation og klager her

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos BIRK, kan, inden for rimelig tid efter opdagelsen af manglen, indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. 
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: contact@birkdenmark.com

FORBEHOLD OG ANSVARSFRASKRIVELSE

Birk Denmark ApS tager forbehold for eventuelle prisændringer og korrekturfejl, tekniske fejl, afgiftstigninger, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved, eller forsinkelse af, leverancer fra underleverandører.

ÆNDINGER

Birk Denmark ApS forbeholder sig retten til at ændre i handelsbetingelserne til enhver tid. Betingelserne er senest opdateret Maj 2020.

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. 

FORTRYDELSESFORMULAR